INSTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ ONLINE

XIV JORNADA ANUAL DE LA DIRECCIÓ INFERMERA

ACCÉS A LA PLATAFORMA ONLINE

  • Un cop s’hagi inscrit rebrà un correu amb un enllaç, haurà de clicar aquest enllaç i completar les dades sol·licitades amb el nom, cognom i adreça de correu electrònic. Després rebrà un correu definitiu de la plataforma que podrà afegir al seu calendari i li servirà per poder unir-se a la reunió, en el moment d’inici.

VOTACIÓ PREMI CÀPSULA INNOVADORA

  • Un cop finalitzin totes les presentacions del Premi a la Càpsula Innovadora, que tindrà lloc entre les 8:45 h i les 9:30 h. Es procedirà a la votació per part dels assistents online. A la seva pantalla apareixerà cadascuna de les càpsules, per l’ordre de presentació i podrà votar cadascuna d’elles del 1 al 5, essent el 5 la puntuació més alta. La votació serà personal i anònima i només la veurà cada assistent a la seva pantalla. Hauran de votar a totes les càpsules presentades

PREGUNTES ALS PONENTS

  • Durant les ponències podrà realitzar preguntes als ponents a través del botó PREG -RESP, que apareixerà a la seva pantalla, aquestes preguntes les coordinarà el Moderador/a i es realitzarà als ponents al finalitzar cada TAULA.

EMISSIÓ EN DIFERIT

  • Si s’ha inscrit i no pot participar a la Jornada, durant l’emissió en directe, el matí del dia 18 de novembre, també podrà assistir en diferit, des de las 18:00 h del dia 18 de novembre, fins a les 23:59 h del dia 21 de novembre. Per fer això haurà d’accedir a: www.direccioinfermeraclinic.cat/18novembre, indicant el seu nom, cognom i l’adreça de correu electrònic amb la que es va inscriure amb anterioritat a la Jornada.

CERTIFICATS D’ASSISTÈNCIA

  • Podrà descarregar el seu Certificat d’Assistència a partir del dia 23 de novembre, indicant l'adreça de correu electrònic amb la que es va inscriure amb anterioritat a la Jornada.

ENQUESTA DE VALORACIÓ

  • Al finalitzar la Jornada, si us plau no es desconnecti perquè es donarà pas a l’enquesta de valoració de la Jornada, que podrà veure i completar a la seva pantalla.